Els meus motius

Sóc una advocada defensora dels drets i garanties dels ciutadans i dels  pobles, que, des de la més estricta de les independències econòmiques i institucionals, pertanyo a la direcció de Convergents per lleialtat a unes persones i a un projecte que lluita i treballa pels mateixos objectius que Convergència Democràtica de Catalunya, partit del que som hereus.

Des d’aquesta posició de llibertat personal, dedico des de fa més de 30 anys tot el meu temps lliure a treballar per la normalitat de la cultura catalana i pel poble de Catalunya, alhora que participo en diferents projectes de la societat civil catalana transversalment.

M’agrada la meva professió, amb totes les seves virtuts i complexitats i procuro fer-la millor diàriament, des d’una clara vocació de servei. Però he d’admetre que encara m’agrada més la política. La política com a actitud de servei. La política vocacional. La política com a eina per fer possible el bé comú de la nostra societat. I la política com a ideal de vida comuna que vol millorar i vol contribuir a la felicitat de les persones.

CDC va tancar la seva etapa promovent objectius molt clars que, sintèticament, volen dir: transformació i canvi. Noves maneres de fer. Bones pràctiques i la regeneració democràtica dels partits. També de CDC. I això, és el que mirarà de fer Convergents, posar al dia una eina que pugui ser punt de trobada de moltes persones interessades a donar un nou impuls i una nova empenta a la societat catalana, semrpe dinàmica i inquieta, com aquest bloc.

Sóc una dona situada al “rubicó” de la vida i, per tant, encara jove, si bé amb l’experiència necessària per aportar en aquests moments de canvis jurídics i polítics, l’especialització d’haver treballat i estudiat intensament diverses branques del Dret, des del sector públic i el sector privat.

Gaudeixo molt escrivint i miro de participar, sempre que puc, en fòrums de debat i d’opinió.

Finalment, entenc aquest moment històric, com l’oportunitat de construir una Catalunya millor i el moment on generacionalment em sento compromesa i cridada a ser, més activa que mai, per fer-ho possible.

Crec que Catalunya viu un moment històric. Un moment, a més a més, únic i, sobretot,  decisiu per al poble català. Un moment històric que no oblidem, és la conseqüència de les reiterades prohibicions dels drets civils i polítics dels catalans i de les catalanes per via judicial.

Un moment decisiu, com a resposta a les reiterades negatives de l’Estat espanyol a respectar la personalitat jurídica del poble de Catalunya com a poble singular i diferenciat.

Per les bases dels partits. Per les persones que, com jo, hi han estat sempre perquè han volgut. I que saben que no poden ser cap altra cosa en l’espai polític català que el que han estat sempre: ser convergents.

Per tots ells, vam fer aquella passa de les primàries per presidir el Grup Parlamentari a Madrid. Per tots ells,  la fem al davant  de CONVERGENTS per començar a canviar les coses. Aquesta passa, és l’inici de la renovació del nostre país. I la fem en companyia de moltes persones que saben que aquests canvis ja no tenen via de retorn.