Sílvia Requena i Martínez, nascuda a Terrassa el 27 de gener de 1968. Actualment és veïna de Vilanova i la Geltrú i Barcelona. Casada amb Albert Ferrari des de fa 25 anys.

  • Vull anar a Madrid per negociar un Estatut amb valor constitucional per a Catalunya i que un cop sigui referendat per tots els catalans, no pugui ser modificat per cap Tribunal.
  • Com a candidata i futura diputada, defensaré els drets i les llibertats de les persones. I lluitaré per la igualtat d’oportunitats de totes elles.
  • Pretenc treballar de manera compromesa per un pacte verd que protegeixi les nostres generacions futures.
  • Defensaré la reforma agrària, ramadera i de la pesca per potenciar la proximitat, l’equilibri i sostenibilitat.
  • Faré que la Catalunya rural compti amb els recursos tecnològics i de desenvolupament necessaris per a la seva població. Vetllaré perquè tot el territori català (urbà i rural) compti amb les mateixes condicions de vida i de progrés humà.

foto_campanya_Silvia


Sílvia Requena té una dilatada trajectòria en la defensa dels drets civils i la igualtat de gènere.
“Valenta, passional, eficaç, resolutiva”, així la defineixen les persones del seu entorn.

En el camp de la docència és professora d’Ètica Jurídica, teoria del Dret i Dret Públic de Catalunya de la Facultat de Dret de la Universitat Internacional de Catalunya.

Política d’una gran dilatada experiència, en les eleccions generals del 20 de desembre de 2015, va ser la número dos de Democràcia i Llibertat al Senat per Barcelona.

El 4 de maig de 2016 va anunciar que es presentaria a les primàries de la seva formació política, en aquell moment CDC, per als comicis generals del 26 de juny de 2016, esdevenint la primera dona a Catalunya en disputar unes primàries de partit, en aquella ocasió contra Francesc Homs.

Va ser presidenta de la sectorial d’Igualtat i Drets Civils de CDC.

Actualment, és la Secretària d’Organització de Convergents.

Avui, concorre com a Cap de llista al Congrés, per a les eleccions generals del 28 d’abril, per a la demarcació de Barcelona.